Ασύρματα μικρόφωνα Roger

Το Roger είναι μια έξυπνη ασύρματη τεχνολογία που μεταδίδει την ομιλία απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας ξεπερνώντας τις προκλήσεις που οφείλονται στην απόσταση από τον ομιλητή και τον περιβαλλοντικό θόρυβο. Το Roger λειτουργεί ως ένα τρίτο αυτί που επιτρέπει στα άτομα με απώλεια ακοής να αλληλεπιδρούν με τους γύρω τους πιο εύκολα. Με την τεχνολογία Roger καθίσταται εφικτή η ασύρματη μετάδοση της φωνή ενός ομιλητή απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας του ατόμου μέσω του μικροφώνου Roger.

Η εφαρμογή της τεχνολογίας Roger στα ακουστικά βαρηκοΐας προσφέρει έως και 62% καλύτερη κατανόηση της ομιλίας από απόσταση ή παρουσία περιβαλλοντικού θορύβου σε σύγκριση με άτομα χωρίς απώλεια ακοής.1

Screenshot 2023-07-25 193522

Οι πολλαπλές εφαρμογές του Roger

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Roger, μπορείτε να νιώθετε πιο άνετα σε οποιοδήποτε περιβάλλον ακρόασης, όπως μια αίθουσα διδασκαλίας, ένα γραφείο ή όταν να περνάτε χρόνο με φίλους.

Στην εργασία

Οι σύγχρονοι εργασιακοί χώροι είναι ιδιαίτερα δύσκολα περιβάλλοντα, ειδικά όσον αφορά την ικανότητα των ανθρώπων να επικοινωνούν μεταξύ τους. Η τεχνολογία Roger σας επιτρέπει να επικοινωνείτε αποτελεσματικά για να μπορείτε να είστε απόλυτα παραγωγικοί.

Στο σχολείο

Ο περιβαλλοντικός θόρυβος, η απόσταση από τον εκπαιδευτικό, και η κακή ακουστική της αίθουσας διδασκαλίας, δυσχεραίνουν τις συνθήκες μάθησης. Τα μικρόφωνα Roger υπερνικούν όλες αυτές τις δυσκολίες βοηθώντας τα παιδιά να είναι ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Για την τριτοβάθμιά εκπαίδευση

Η φοιτητική ζωή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος της ζωής ενός νεαρού ενήλικα. Η περίοδος αυτή, παρότι συναρπαστική και διασκεδαστική για πολλούς, μπορεί να είναι αποθαρρυντική για άτομα με απώλεια ακοής. Το να μπορεί ένας φοιτητής να ακούει στο αμφιθέατρο ή στις καθημερινές κοινωνικές επαφές του είναι το κλειδί για μια πετυχημένη ακαδημαϊκή ζωή.

Για τις κοινωνικές δραστηριότητες

Σε όλους αξίζει να έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις. Η ικανότητα επικοινωνίας σε ένα εστιατόριο ή σε ένα δημόσιο χώρο είναι ανεκτίμητη αξία.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Πως λειτουργεί το Roger

To Roger συλλέγει την ομιλία από όλες τις διευθύνσεις, προσφέροντας στα άτομα με ακουστικά βαρηκοΐας μια επιπρόσθετη ακουστική βοήθεια για να απολαύσουν τη ζωή στο μέγιστο.

Προσαρμόζεται στους ήχους

Τα μικρόφωνα Roger μετρούν και αναλύουν το επίπεδο θορύβου για να διατηρούν την ένταση της ομιλίας σε κατανοητά επίπεδα. Οι χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας με τη βοήθεια του μικροφώνου Roger μπορούν να κατανοήσουν την ομιλία από απόσταση και σε περιβάλλον θορύβου σχεδόν 10 φορές καλύτερα από κάποιον άνθρωπο με ακοή εντός των φυσιολογικών ορίων.1

Τεχνολογία MultiBeam 2.0

Υπολογίζει την ομιλία από 360 μοίρες χρησιμοποιώντας 6 μικρόφωνα σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και επιλέγοντας αυτόματα εκείνο που λαμβάνει το καλύτερο σήμα.

Επικοινωνία με πολλούς ομιλητές

Τα μικρόφωνα Roger μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους δημιουργώντας ένα network που επιτρέπει στο βαρήκοο άτομο να συμμετέχει σε συνομιλίες πολλών ατόμων, όπως ένα εργασιακό meeting.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επιλέξτε το γραφείο που σας εξυπηρετεί. Καλέστε μας τώρα!

Σύνταγμα
Σύνταγμα

ΚΛΗΣΗ

Γλυφάδα
Γλυφάδα

ΚΛΗΣΗ

Καλλιθέα
Καλλιθέα

ΚΛΗΣΗ

Παγκράτι
Παγκράτι

ΚΛΗΣΗ