Unitron DX Insera

Εκπληκτική απόδοση ήχου για να κατανοείτε τις συνομιλίες εις βάθος

Unitron DX Insera

Η εκπληκτική κατανόηση της ομιλίας είναι απλά η αρχή

Αναφορικά με τη δια ζώσης επικοινωνία, η κατανόηση της ομιλίας είναι απλά η αρχή. Η ανθρώπινη επικοινωνία είναι πιο σύνθετη από ό,τι συνήθως υποστηρίζεται. Για να αλληλεπιδράτε σωστά με τους γύρω σας,δεν αρκούν απλά οι ήχοι και οι λέξεις.

Σκοπός μας είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κατανοήσουν εις βάθος τις συνομιλίες. Η τεχνολογία του DXInsera, βοηθά τους ανθρώπους να καταλαβαίνουν ποιος είναι ο ομιλητής, από πού προέρχονται οι ομιλίες, καθώς και να αντιλαμβάνονται την προσωδία του πομπού για να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Επίσης, το DX Insera διαθέτει χαρακτηριστικά που προσφέρουν ακόμη καλύτερη κατανόηση της ομιλίας σε θορυβώδες περιβάλλον, καθώς και ευκολότερη κατανόηση της χαμηλόφωνης ομιλίας.

Εκπληκτικός ήχος από τις πρώτες λέξεις που θα ακούσετε

Η εφαρμογή των ακουστικών βαρηκοΐας πότε δεν ήταν πιο εύκολη

«αυτός ο ήχος ακούγεται υπέροχος»

Το πρόγραμμα TrueFitTMτου DX Insera επιτρέπει να γίνεται η ρύθμιση των ακουστικών πιο γρήγορα από ποτέ και με ακρίβεια. Εξασφαλίζει τη σωστή προεπιλογή όλων των απαραίτητων ρυθμίσεων, για να απολαμβάνετε την καλύτερη εμπειρία ακοής από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ανεκτός ήχος που βελτιώνεται σταδιακά

Πολλοί βαρήκοοι δεν ανέχονται τα ακουστικά τους όταν λειτουργούν σε πλήρη ένταση από την αρχή με αποτέλεσμα να τα αποβάλλουν. Ακριβώς για αυτό το λόγο το DX Insera διαθέτει το Automatic Adaptation Manager (AAM),το οποίο προσφέρει άνεση στην αρχική ένταση των ακουστικών και προοδευτικά αυξάνει την ένταση τους έτσι ώστε να υπάρχει η βέλτιστη απόδοση, με αποτέλεσμα ο νέος χρήστης ακουστικών βαρηκοΐας να προσαρμόζεται σταδιακά στους νέους ήχους.

Απώτερος σκοπός της φιλοσοφίας του DX Insera είναι η δημιουργία μιας εμπειρίας ακρόασης που όλοι θα μπορούν εξ αρχής να απολαύσουν.

Το λειτουργικό σύστημα της πλατφόρμας Discover Next του DX Insera επιτρέπει την πλήρη κατανόηση των συνομιλιών.

Το σύστημα SoundCoreTM προσφέρει περισσότερα πράγματα από απλούς ήχους και λέξεις. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τόνο της φωνής του συνομιλητή, καθώς και ερεθίσματα από το τριγύρω περιβάλλον, ώστε να εξασφαλίζεται μια ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης. Το ενσωματωμένο σύστημα SoundCoreTMσάς επιτρέπει να κατανοείτε το βαθύτερο νόημα στις συνομιλίες, καθιστώντας το InseraDXένα από τα πιο έξυπνα λειτουργικά συστήματα παγκοσμίως.

Με τη βοήθεια του SoundNav 3.0 μπορείτε να ακούσετε όσο τον δυνατόν καλύτερα σε διάφορα ακουστικά περιβάλλοντα καθώς και να απολαύσετε απαράμιλλη ποιότητα streamingμε την βοήθεια του MediaNav. Η πολυετής επένδυση για την κατασκευή του,καθιστά τοSoundNav 3.0ικανό να μπορεί να αναγνωρίσει την εναλλαγή διαφορετικών περιβάλλοντων, όπως θα έκανε ένα υγιές αυτί2.

Το σύστημα SoundConductor παρέχει καθαρή ομιλία, μειωμένη φασαρία και συνολικά άνετη ακρόαση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Παράλληλα, με το σύστημα softspeechliftκαθίσταται ευκολότερη η κατανόηση της χαμηλόφωνης ομιλίας.

Με το σύστημα SpeechPro3μπορείτε να ακούσετε πιο καθαρά σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Αναγνωρίζει επιτυχημένα τη διεύθυνση προέλευσης της ομιλίας και την ενισχύει πέρα από τον παραδοσιακό τρόπο που τα περισσότερα ακουστικά ενισχύουν τον ήχο. Το νέο χαρακτηριστικό SpectralSpeechτου SpeechPro επιτρέπει την ακόμη καλύτερη κατανόηση των λέξεων και των συναισθημάτων σε περίπλοκα ακουστικά περιβάλλοντα.

Το σύστημα SpatialAwarenessεπιτρέπει στον χρήστη των DXInseraνα έχει σωστό προσανατολισμό της διεύθυνσης των ήχων χάρης στην επαναστατική στρατηγική χρήσης 4 μικροφώνων.

2Dr. David A. Eddins, WCA October 2018 Cape Town, South Africa

3Ozmeral, Frol J., Hoover, Eric C., Gabbidon, Patricia, Eddins, David A. (2020). Development of the Continuous Number Identification Test (CNIT): Feasibility of Dynamic Assessment of Speech Intelligibility. Int J Audiol., 1 – 9 https://doi.org/10.1080/14992027.2020,1718782

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth

Μπορείτε να απολαύσετε απευθείας hands-freeτηλεφωνικές κλήσεις, βίντεο-κλήσεις καθώς και να κάνετε streaming μουσικής, κ.λπ. και στα δύο σας αυτιά –χωρίς να απαιτείται κάποιος ενδιάμεσος αναμεταδότης.4

Το τελευταίο δεν είναι εφικτό από τους περισσότερους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας.

Εφικτό χάρης στο τσιπ SWORD 3.0

Το ακουστικό βαρηκοΐας DiscoverNext αξιοποιεί το τσιπ SWORDTM 3.0 (Sonova Wireless One Radio Digital) που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με συσκευές iOS και android.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με 4 συσκευές

Μπορείτε να είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι με συσκευές Bluetooth (κινητό τηλέφωνο, tablet) καθώς και με 2 συσκευές TVConnector.

Footnotes

4Smartphones and traditional mobile phones with a compatible Bluetooth Hands-Free Profile.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επιλέξτε το γραφείο που σας εξυπηρετεί. Καλέστε μας τώρα!

Σύνταγμα
Σύνταγμα

ΚΛΗΣΗ

Γλυφάδα
Γλυφάδα

ΚΛΗΣΗ

Καλλιθέα
Καλλιθέα

ΚΛΗΣΗ

Παγκράτι
Παγκράτι

ΚΛΗΣΗ