Sky Marvel

Κατασκευασμένο για παιδιά

Phonak Sky™ Marvel

Παιδιατρική λύση – Οπισθωτιαίο – Ανθεκτικό στο νερό

Η σειρά ακουστικών βαρηκοΐας SkyTMMarvel προσφέρει ευκρινή ήχο στα παιδιά με απώλεια ακοής, βοηθώντας τα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αλληλοεπιδράσουν με τον κόσμο γύρω τους.

 • Ακουστικά βαρηκοΐας για παιδιά.
 • Άνετα και ασφαλή για καθημερινή χρήση.
 • Απαραβίαστη μπαταριοθήκη από τα παιδιά και δυνατότητα επιλογής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας.
 • Εξατομικευμένος συνδυασμός χρωμάτων.
 • Απευθείας συνδεσιμότητα με smartphones, καθώς και με άλλες συσκευές που διαθέτουν Bluetooth και την τεχνολογία Roger.
Screenshot 2023-06-27 140118

Σχεδιασμένο για τον δραστήριο τρόπο ζωής ενός παιδιού

Η ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη1 καθιστούν το παρόν ακουστικό βαρηκοΐας ιδανική επιλογή για τον ενεργό τρόπο ζωής ενός παιδιού. Επίσης, η απαραβίαστη μπαταριοθήκη αποτρέπει τη δυνατότητα πρόσβασης στην μπαταρία του ακουστικού από το παιδί.

Μπαταρία που διαρκεί ολόκληρη την ημέρα

Με το μοντέλο SkyM-PR, το οποίο διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, παρέχεται η δυνατότητα για 10 ώρες streaming μέσω του μικροφώνου Roger, για να αισθάνονται σιγουριά οι δάσκαλοι και οι γονείς για τη διάρκεια της μπαταρίας. Η λυχνία που αναβοσβήνει πάνω στο ακουστικό βαρηκοΐας διαβεβαιώνει τους γονείς για τη λειτουργία του ακουστικού.

Παρέχει ήχο υψηλής διάκρισης

Το AutoSense Sky OS είναι το πρώτο λειτουργικό σύστημα που σχεδιάστηκε εξολοκλήρου για παιδιά. Προσφέρει βέλτιστη εμπειρία ακρόασης σε θορυβώδη περιβάλλοντα, όπως αίθουσες διδασκαλίας και παιδικές χαρές, ώστε τα παιδιά να αισθάνονται αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά τους.

Θετικός αντίκτυπος στην ανάπτυξη του παιδιού

Η καλή ακοή έχει θετική επίδραση σε όλους τους τομείς της ζωής ενός παιδιού, από την ανάπτυξη της γλώσσας και του λόγου έως τις κοινωνικές δεξιότητες και τη σχολική πρόοδο. Γι’ αυτό το λόγο, τα σωστά επιλεγμένα και ρυθμισμένα ακουστικά βαρηκοΐας βοηθούν στην εξέλιξή τους2.

«Άκουσε τα πουλιά για πρώτη του φορά»

Model: Phonak Sky Marvel M-M

Mid-to-Moderate hearing loss
Most compact dimensions
Replaceable battery

Read More About Χρώμα
H0
Beige
M6
Lava Red
M7
Blue Ocean
M8
Majestic Purple
P1
Sand Beige
P3
Sandalwood
P4
Chestnut
P5
Champagne
P6
Silver Gray
P8
Velvet Black
Q2
Electric Green
Q3
Caribbean Pirate
T3
Precious Pink
T7
Alpine White

Model: Phonak Sky Marvel M-PR

Mid-to-Severe hearing loss
Best charging power
Built-in rechargeable lithium-ion battery

Read More About Χρώμα
H0
Beige
M6
Lava Red
M7
Blue Ocean
M8
Majestic Purple
P1
Sand Beige
P3
Sandalwood
P4
Chestnut
P5
Champagne
P6
Silver Gray
P8
Velvet Black
Q2
Electric Green
Q3
Caribbean Pirate
T3
Precious Pink
T7
Alpine White

Model: Phonak Sky Marvel M-SP

Mild-to-Profound hearing loss
Most powerful
Replaceable batter

Read More About Χρώμα
H0
Beige
M6
Lava Red
M7
Blue Ocean
M8
Majestic Purple
P1
Sand Beige
P3
Sandalwood
P4
Chestnut
P5
Champagne
P6
Silver Gray
P8
Velvet Black
Q2
Electric Green
Q3
Caribbean Pirate
T3
Precious Pink
T7
Alpine White

Το λειτουργικό σύστημα AutoSense Sky OS παρέχει 24% καλύτερη κατανόηση της ομιλίας σε συνθήκες περιβαλλοντικής φασαρίας*, δίνοντας στα παιδιά την καλύτερη ευκαιρία για την ομαλή ανάπτυξη της γλώσσας και την πρόοδο στο σχολείο3.

Μπορούμε να βοηθήσουμε

ph-pic-auto-sense-sky-osgraphic-ne

AutoSense Sky OS

Σχεδιασμένο με γνώμονα τα περιβάλλοντα στα οποία βρίσκονται καθημερινά τα παιδιά και τις απαιτητικές συνθήκες ακρόασης, το λειτουργικό σύστημα AutoSense Sky OS προσαρμόζεται αυτόματα για να προσφέρει ήχο υψηλής διάκρισης. Τα κατευθυντικά μικρόφωνα ενισχύουν την ένταση της ομιλίας του πομπού, ενώ ταυτόχρονα καταστέλλουν την ένταση των περιβαλλοντικών θορύβων. Με αυτού του είδους το σύστημα περιορισμού του θορύβου, τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη κόπωση από την προσπάθεια να ακούσουν τον συνομιλητή τους 4.

ph-pic-female-teacher-two-elementary-pupils-uniform-tablet-1447068770-ne

SoundRecover2

Ο αλγόριθμος SoundRecover2 διασφαλίζει ότι οι υψίσυχνοι ήχοι γίνονται αντιληπτοί από τα παιδιά5. Όταν ένα παιδί έχει πρόσβαση σε όλες τις συχνότητες του ήχου, τότε του δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιεί στο έπακρο τις καθημερινές συναναστροφές του.

Συνδέεται με smartphones και άλλες συσκευές

Εν συγκρίσει με οποιοδήποτε άλλο παιδιατρικό ακουστικό βαρηκοΐας, το Sky Marvel συνδέεται σχεδόν με κάθε smartphone και άλλες συσκευές που διαθέτουν συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth. Με την τεχνολογία RogerDirectTM, τα μικρόφωνα Roger, όπως το Roger OnTM και το Roger SelectTM, συνδέονται απευθείας με τα ακουστικά Sky Marvel προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου.

Δείτε περισσότερα για τα ασύρματα μικρόφωνα Roger

Footnotes

*compared to omnidirectional microphones

 1. IP68 indicates that the hearing aid is water and dust resistant. It survived continuous immersion in 1 meter of fresh water for 60 minutes and 8 hours in a dust chamber as per the IEC60529 standard.
 2. National Scientific Council on the Developing Child. (2004). Young children develop in an environment of relationships.
 3. Wolfe, J., Jones, C. & Rakita, L. (2018). Noise technologies: What do kids need and what do they want?, Phonak Field Study News
 4. Feilner, M., Rich, S., & Jones, C. (2016). Automatic and directional for kids – Scientific background and implementation of pediatric optimized automatic functions. Phonak Insight, retrieved from phonak.com/evidence
 5. Wolfe, J. (2016). SoundRecover2 for Pediatrics: Audibility where it matters most. Phonak Field Study News, retrieved from phonak.com/evidence
 6. Gifford, R. H., and Dorman, M. F. (2019). Bimodal hearing or bilateral cochlear implants: ask the patient. Ear and Hearing, 40(3), 501-516. doi: 10.1097/AUD.0000000000000657.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επιλέξτε το γραφείο που σας εξυπηρετεί. Καλέστε μας τώρα!

Σύνταγμα
Σύνταγμα

ΚΛΗΣΗ

Γλυφάδα
Γλυφάδα

ΚΛΗΣΗ

Καλλιθέα
Καλλιθέα

ΚΛΗΣΗ

Παγκράτι
Παγκράτι

ΚΛΗΣΗ